• Våra 3 favorit webbläsartillägg

 • Det finns mängder av bra webbläsartillägg som kan hjälpa en att snabba upp sin dator, dölja annonser, eller att använda sin gmail offline.

  Vi har plockat ut fåra 3 favorit webbläsartillägg som underlättar våra vardagar och som även finns tillgängliga i de flesta webbläsarna!

  1. Adblock
  Som vi tidigare nämnt på Teknikkompis är adblock ett webbläsartillägg som vi uppskattar något enormt! Att slippa det ständiga kluttret med annonser på de flesta hemsidorna förhöjer verkligen ens användarupplevelse online. Adblock finns tillgängligt för alla de stora webbläsarna som Internet Explorer, Google Chrome, Safari och Mozilla Firefox.

  Vi berättar mer om Adblock och hur du installerar det i vår videokurs om just adblock.

  2. Gmail Offline
  Gmail offline är en förenklad version av Gmail som går att använda även utan internetuppkoppling. På så sätt kan man enkelt hantera och komma åt sina mail och konversationer även offline. Mail man skickar eller tar bort när man är offline skickas eller synkroniseras helt enkelt nästa gång man är uppkopplad igen.

  Gmail Offline gör helt enkelt e-post ännu enklare och mer effektivt.
  Tillägget hittar ni här.

  3. The Great Suspender

  Det är lätt att öppna lite väl många webbläsarflikar eller fönster när man surfar runt på internet. Problemet är dock att varje webbläsarflik och fönster gör datorn långsammare. The Great Suspender hjälper till att åtgärda detta och på så sätt gör tillägget även datorn snabbare. Genom att plocka bort flikar som inte används på länge från datorns minne kommer din dator att gå snabbare. Tillägget kommer aldrig stänga ner dina flikar utan laddar bara bort dem tillfälligt från datorns minne tills du öppnar fliken.
  Tillägget hittar ni här.

  Det finns självklart mängder av andra bra tillägg men just dessa är smidiga att installera och använda samtidigt som dem gör en väldigt stor nytta!