• Teknikkompis - Tekniksupport & Videokurser
    • Nyhetsbrev
    • Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev och få gratis tillgång till extra material så som vår kommande e-bok!

Teknikkompis – Tekniksupport & Videokurser

Sedan slutet på 90-talet och IT-yran har digital teknik, så som datorer, mobiler och surfplattor förändrat hur vi lever våra liv i det moderna samhället. Utvecklingen går otroligt snabbt och det kommer hela tiden ut nya modeller, funktioner och uppdateringar som gör att det är väldigt svårt att hänga med i utvecklingen.

Det är lätt att gå miste om alla möjligheter som kommer med teknik utvecklingen. Men för att kunna skörda frukten som kommer med utvecklingen så måste man förstå och veta hur olika system fungerar i grunden. Detta är något som några lär sig snabbare medan många kämpar med att lära sig hur dessa digitala verktyg fungerar.

Historia bakom Teknikkompis

Det började kring att vi överallt omkring oss såg personer som letade lösningar och svar till alla de miljoner frågor som dyker upp när vi köper en ny mobil, smartphone, surfplatta, dator eller annan digital teknik. Det är många som vill hänga med i teknikutvecklingen samtidigt som det uppstår mängder av frågor och problem kring hur man ska använda sin teknik för att göra det säkert och enkelt. Därför arbetar vi på Teknikkompis med att ge svar och lösningar på de frågor och problem som du har!  

Tekniksupport & Videokurser

Teknikkompis är skapat för att kunna erbjuda lösningar och svar på problem och frågor kring teknik. Vi använder oss av instruktionsvideos, blogginlägg och nyhetsbrev för att du ska kunna hitta det du söker i det format som passar dig.

Varför välja oss?

Vi vill lära personer att hantera sina digitala enheter säkrare och snabbare. Att inte våga använda sig av dagens teknik på grund av att man inte riktigt kan eller vågar, med risk att göra fel, är ett handikapp som vi på teknikkompis vill åtgärda! 

Ofta finns det inget bra alternativ när man stöter på ett problem med sin dator, surfplatta eller mobil. Det är ofta svårt och tar lång tid att söka på internet för att hitta svar. Har man tur så känner man någon kunnig som man kan fråga om hjälp, men i värsta fall kan man inte längre använda sin dator, mobil eller surfplatta. 

Samtidigt som vi vill ge svar på de frågor och problem som kan uppstå med mobil, surfplatta eller dator så vill vi även hjälpa våra besökare att få ut det absolut bästa av sin mobil, surfplatta eller dator genom att erbjuda tips och råd kring hur den ska anpassas och användas för att fungera optimalt i din vardag efter dina behov.

Vi vill arbeta för att fler ska känna sig trygga och självsäkra med att kunna lösa sina problem med sin dator, surfplatta och mobil, och vi vill vara det självklara förstavalet när man stöter på något nytt som man behöver veta mer om!