• Mobil, surfplatta och dator – för ökad livskvalitet!

 • Välkommen till Teknikkompis! Vad roligt att du har hittat hit!

  Det som började kring att vi överallt omkring oss såg personer som letade lösningar till alla de miljoner frågor som dyker upp när vi köper en ny mobil, smartphone, surfplatta, dator eller annan digital teknik, har idag blivit Teknikkompis!

  Vad vi vill!

  Vi på Teknikkompis vill inte bara att du ska använda din mobil, surfplatta eller dator säkrare och snabbare, utan för oss är det även viktigt att du använder din teknik bättre för att den ska kunna öka din livskvalitet. Därför kommer vi också att erbjuda lösningar och svar på frågor som handlar om sömn och stress bland annat som kan vara ett resultat av hur vi använder vår teknik.

  Vi på Teknikkompis tror att teknik ska användas som verktyg för att hjälpa att öka välmående och livskvalitet, inte stjälpa. Tyvärr är det vanligt att vår mobil, surfplatta eller dator blir en källa till frustration, stress och oro om man inte har kunskap kring hur man ska använda sin mobil, surfplatta eller dator, och också kan agera på den kunskapen därefter.

  Vi hoppas att få nöjet att bygga en långsiktig relation med dig som söker svar och lösningar på hur du ska använda din mobil, surfplatta och dator för att öka din livskvalitet. Så att du sedan kan lägga din energi på viktigare saker än teknikproblem!

  Hjälp oss hjälpa!

  Detta är något som du kan göra för att vi ska kunna hjälpa bättre! Ställ oss en fråga kring vad just du har för fundering kring din mobil, surfplatta eller dator, så att vi kan komma med en lösning på just ditt problem. Du frågar; Vi svarar.

  Det finns så mycket nya funktioner och möjligheter som dyker upp hela tiden i teknikutvecklingen, och vi vill vara den självklara plattformen där du kan få svaret du söker. Vårt bibliotek av lösningar på teknikproblem växer hela tiden. Varje vecka kommer vi att lägga upp nytt material för att hålla dig uppdaterad och välinformerad.

  Välkommen åter igen! Titta runt lite på våra kurser och lämna gärna ett meddelande kring hur vi kan hjälpa dig lyckas bättre med din mobil, surfplatta eller dator!